Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pticatoni

    Prije sedam dana sam odlucio otvoriti account na optionxpressu, popunio formular , isprintao i poslao podatke, faxirao i nakon 5-6 dana dobio sam odbijenicu te kazu da ne otvaraju racune za Hrvatsku zbg rizika regije i tako neki izgovor, a kazu da nece ni u bliskoj buducnosti nece mijenjati stav. Sad vise ne znam jel sam nesto ja zabrljao ili je to stvarno za sada tako.

    avatar

    03.12.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Kao st osam vec puno puta pisao na ovom blogu ja vam u tom smislu na zalost ne mogu pomoci samo vam mogu saopciti moja iskustva odavde iz Kanade sto vama tamo malo znaci. Obadva najpoznatija brokera za opcije a to su OPTIONXPRESS kao i THINK OR SWIM IMAJU SVOJE KANADSKE PODRUZNICE tj SAJTOVE KOJI ZAVRSAVAJU NA .CA! U pocetku smo i mi
    trejdali preko americkih brokera a onda su prije nesto oko 7 godina, kanadjani poceli ZAHTIJEVATI da brokeri iz USA koji zele da kanadjani trejdaju preko njih otvore svoje FIZICKE PODRUZNICE u Kanadi, nesto barem kao OFFICE tj fizicki URED sa nekim osobljem u Kanadi tako da i fizicki i pravno budu podlozni ovdasnjim financijskim propisima i zakonima. OD TADA kad god mi odavde trazimo otvaranje accounta npr na OPTIONEXPRESS.COM ameri nas lijepo upute na OPTIONXPRESS.CA . Kako to ide u HRv mozda ti neko drugi ovdje moze sa time pomoci.. Pozdrav!

    avatar

    03.12.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • Vedran V

    OptionMaster,
    Zbog redovnog posla u zadnja 2-3 tjedna nisam redovno pratio Hard Kapitalizam (barem ne onoliko koliko sam to prije cinio) pa sada nadoknadjujem propusteno citajuci nedavne postove. Trejdanje ne ide lose, cak sam se i navkinuo na ove divljacke ocilacije marketa. Muci me to sto imam "hot and cold streaks", ima dana kad sve ide, a ima i onoh kad malo toga ide po dobrome. Najvjerojatnije moram jos dosta raditi na psihologiji i kontroli emocija.
    Takodjer se veselim i unosima iz Felixove skole trejdanja. Novih znanja nikada nije dosta.

    Pozdrav iz New Yorka. Vedran

    avatar

    04.12.2008. (00:41)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    A gledajte sad ovo. Cetvrtak je, dva sata do zatvaranja Marketa kooji danas "balavi" i dok predstavnici auto-mejkera danas svjedoce pred kongresom nastojeci izvuci milijarde kooje su banke (neke i silom) vec dobile, Market se krece u procjepu izmedju -110 i +12 ali se cini da ispod povrsine "vrije" prigusena snaga koja ce ga podici nekoliko stotina pointa (mozda i 500!) izmedju danasnjeg zatvaranja (Cetvrtak) i sutrasnjeg zatvaranja i loseg employment numbera. Zapamtimo da Market uvijek gleda UNAPRIJED i ako ti brojevi ne budu ZAISTA KATASTROFALNI (samo losi ili slabi) , Market ce se u hipu povratiti do 9K u DOWu ili tu negdje.. Mozda i vise i putem pozavijati u crno mnoge SHORT pozicije koje su ovdje sada na isto tako tankom ledu kao sto su bile i LONG proslog oktobra na topu od 14K ! Sa druge strane ako dodje do katastrofalnog broja porasta nezaposlenosti, penetriranje granice od 8K i povratak ili RE-test dna na 7X00 isto nije nemoguc ali buduci je MArket jako zatucen dajem RALLEYu ovdje malo vecu sansu!

    avatar

    04.12.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • NikoVil

    S obzirom da DIA callovi poskupljuju kako index pada, lako je moguće da si u pravu za skok :-) Hajde, sada se cijena malo "normalizirala"...

    avatar

    04.12.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...